Política 23/02/2015

Collboni: "Les municipals no són la primera volta de res ni cap camp de proves"

El partit celebrarà una convenció municipal el 14 de març

Sara González
1 min
Jaume Collboni en roda de premsa aquest dilluns

BarcelonaL'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha llançat un missatge als que seran els seus principals rivals a les municipals. "Les municipals no són la primera volta de res, com volen CDC i ERC, ni cap camp de proves", ha assegurat tot reivindicant que el seu partit es centrarà en combatre les conseqüències de la crisi i no en el procés sobiranista com faran els partits sobiranistes o mesurar forces com farà, per exemple, Barcelona en Comú.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha insistit que la voluntat del seu partit és aconseguir ser el primer partit de l'esquerra en l'àmbit local i i ha insistit que el seu partit hi posarà la màxima atenció "perquè són el primer front per combatre les conseqüències de la crisi econòmica, per fomentar l’ocupació i per tenir una millor democràcia".

El PSC celebrarà una convenció municipalista el pròxim 14 de març, una trobada on es fixaran els eixos de debat de les propostes dels socialistes de cara a les municipals. Collboni ha denunciat el "maltractament" i la "soledat" amb la qual s'han trobat els ajuntaments a l'hora de fer front a la crisi i atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans. Com a exemple ha posat la llei de LARSAL, una llei que "pretén desmuntar la força i el fonaments del món local amb recentralització, retallada de drets socials i privatitzacions".

stats