Ara Mateix

Pedro Sánchez, a la Festa de la Rosa: "Cap governant té dret a trencar la llei i obligar a escollir entre ser català espanyol"

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest diumenge al migdia a la Festa de la Rosa del PSC, a la Pineda de Gavà, que "cap governant té dret a trencar la llei i obligar a escollir entre ser català espanyol". Sánchez s'ha preguntat en veu alta, en català: "Per què diuen 'Junts', quan volen dir trencats?".

El líder del PSOE ha admès que " serà difícil i exigirà molt esforç" el seu projecte de reforma federal de la Constitució que ha de recollir la diversitat territorial. En aquest sentit, ha repetit el seu compromís de traslladar el Senat a Barcelona, però ha afegit: " Tampoc sou tan singulars. Patiu a la mateixa dreta".

Sánchez ha rebut un autèntic  bany de masses a la festa dels socialistes catalans, on ha estat rebut amb crits de " presidente, presidente". La cita, convertida en l'acte central de campanya del PSC, ha congregat milers de persones a la Pineda de Gavà, 25.000 segons els organitzadors.

Més continguts de