Política 26/07/2014

La família Pujol amagava 4 milions a Andorra i en pagaran 5 per regularitzar-los, segons 'La Vanguardia'

El rotatiu assegura que el detonant de la declaració va ser que un antic treballador de Banca Privada d'Andorra té informació sobre el cas

Ara
1 min

Barcelona'La Vanguardia' explica aquesta dissabte més detalls de la regularització de l'herència oculta que el president Jordi Pujol va fer pública divendres amb una carta. Segons una crònica de Manel Pérez, han aflorat 4 milions d'euros que estaven dipositats a la Banca Privada d'Andorra i els membres de la família que van fer declaracions complementàries van ser la dona del president, Marta Ferrusola, i quatre dels seus fills: Oriol, Marta, Mireia i Pere. Pérez també afirma que la regularització costarà 5 milions, més que el patrimoni que ha sortit a la llum, i revela que la persona de confiança que es va fer càrrec de la gestió del patrimoni exterior de la família el 1990 va ser el fill gran del matrimoni, Jordi Pujol Ferrusola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El detonant de la regularització va ser el coneixement dels fets que té un exempleat de la banca andorrana que va sostreure documents amb referències als comptes dels Pujol i els estava divulgant.

L'article també recull que el president Jordi Pujol estava molt afectat per la situació des de fa setmanes i quan la família va prendre la decisió de regularitzar el seu patrimoni, ho va comunicar a Artur Mas, però també apunta que va fer-ho divendres mateix abans de fer-ho públic.

stats