Política 07/10/2014

Quim Arrufat denuncia "l'odi de classe" del PP i Ciutadans al Parlament

El diputat de la CUP assegura que es percep tant als plens com en el tracte personal

Ara
1 min

BarcelonaAl desembre farà dos anys que la CUP va irrompre al Parlament i el diputat Quim Arrufat ha explicat en una entrevista a l'Ara Bassas que una de les coses que més li ha sobtat de tot aquest temps és que hi haguessin "formacions polítiques maleducades" com PP i Ciutadans, que, a més, exhibeixen "odi a tot allò català" i també "odi de classe".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Arrufat, els diputats dels partits que lideren Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho la majoria "de classe alta", no saben "comportar-se" en els plens. "Criden i insulten. Se'n foten dels catalans, del Parlament i dels pobres. S'aparten quan passem", ha denunciat el diputat de la CUP, que ha afegit que "la diferenciació de classe social al Parlament és abismal".

El diputat de la CUP assegura que aquest "menyspreu" es trasllada tant a les reunions com en el tracte personal i que va més enllà de "l'odi ètnic a tot allò català". És, segons ell, "odi de classe". Arrufat ha afirmat que una altra de les coses que ha sobtat als tres diputats de la formació és "la banalització del debat polític" que es produeix a la cambra.

stats