Rajoy es planteja convocar les eleccions generals el 27-S

Així ho avançava diumenge Eldiario.es i RAC1 aquest dilluns. 'La Razón', per contra, assegura que el president espanyol té la intenció de dissoldre les Corts a finals de setembre

El president espanyol, Mariano Rajoy, estaria estudiant la possibilitat de convocar les eleccions generals el 27 de setembre, tal com  va informar aquest diumenge Eldiario.es i també ha apuntat aquest dilluns RAC1. Segons les informacions aparegudes als citats mitjans, la intenció de Rajoy seria fer coincidir els comicis amb les eleccions plebiscitàries catalanes del 27-S.

Tot i que no s'ha confirmat oficialment cap data,  l'ARA ja apuntava aquest diumenge que la possible conseqüència d’una patacada a les eleccions municipals per part del PP podria ser la necessitat de repensar la data de les eleccions, en principi, previstes per al novembre i avançar-les.

'La Razón', per contra, assegura que el president espanyol dissoldrà les Corts a finals de setembre. Segons  un article publicat al rotatiu espanyol aquest dilluns, Rajoy obrirà el Congrés a l'agost per aprovar una quarantena de lleis abans d'acabar la legislatura.

Més continguts de