Política 23/01/2017

Rivera repta Carolina Punset que li disputi el lideratge del partit

El líder de Ciutadans ha convidat a presentar candidatura "qualsevol persona" que tingui una proposta diferent de la seva

Ara
1 min
El líder de Ciutadans, Albert Rivera, en la roda de premsa d'aquest dilluns

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha reptat l'eurodiputada Carolina Punset que es presenti a les primàries per disputar-li el lideratge. Rivera llança aquest repte després que Punset confirmés divendres que no presentarà candidatura. Tot i això no va estalviar-se crítiques al rumb de la formació taronja.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa i en ser preguntat sobre els retrets de l'eurodiputada, Rivera ha assegurat que "si algú es vol presentar i té una proposta alternativa, si vol votar diferent del que ha votat durant molt de temps a l'executiva del meu partit i vol canviar el rumb, doncs que ho digui i que es presenti".

Rivera ha convidat a presentar candidatura "qualsevol persona" que tingui una proposta diferent de la seva, ja que considera que "la competència és bona per millorar". Tanmateix ha assegurat que si hi ha diferents opcions es podrà debatre sobre altres models de partit i també sobre quins acords amb altres formacions polítiques s'han de fer. Però ha advertit: "Si no es presenten, jo no puc fer de comentarista dels comentaristes".

El termini per presentar candidatures ha començat aquest dilluns i es tancarà dimarts a les 18.00 h. Rivera no té rival, però en cas que algú es presentés a última hora el procés de primàries es faria aquest dijous i divendres.

stats