Política 16/09/2016

Susana Díaz, convençuda de l'honradesa de Chaves i Griñán

La presidenta socialista de la Junta d'Andalusia recorda que ells sí que van deixar el PSOE i el seu escó quan van ser imputats

Efe
1 min
La presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, va trencar ahir el seu silenci per qüestionar l’estratègia fixada pel secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

SevillaLa presidenta andalusa, Susana Díaz, ha reiterat avui el seu convenciment de l'honradesa dels seus antecessors Manuel Chaves i José Antonio Griñán, imputats en el cas dels ERO, i ha demanat que la Justícia "actuï al més aviat possible" en aquest cas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Díaz ha dit, a preguntes dels periodistes, que "tant Chaves com Griñán van assumir responsabilitats polítiques, van deixar el seu escó i van abandonar el partit", decisions que altres polítics imputats no han pres, en al·lusió a l'exalcaldessa de València Rita Barberá.

"Amb tot el respecte que tinc per la Justícia crec fermament en l'honradesa i en l'honestedat tant de Pepe Griñán com de Manolo Chaves, que no han estat acusats de beneficiar-se personalment; espero i desitjo que al més aviat possible paguin i ho facin bé aquells que es van beneficiar d'un fet que evidentment ens sufoca a tots", ha afegit.

"Espero que la Justícia sigui implacable amb aquelles que veritablement ho van fer [el frau dels ERO], i que són els responsables d'un fet que ens sufoca", ha afegit.

stats