POLÍTICA
Política 25/03/2014

El TSJC rebutja la querella de Manos Limpias contra Artur Mas

Considera que els fets denunciats no són constitutius de delicte

L.d-r.
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

BarcelonaEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat la querella presentada el febrer pel sindicat Manos Limpias contra el president de la Generalitat, Artur Mas per suposats delictes de prevaricació, desobediència, rebel·lió i sedició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alt tribunal ha decidit no admetre la querella perquè considera que els fets denunciats no són consecutius de cap d'aquests delictes.

La sala Civil i Penal del TSJC, presidida per Miguel Ángel Gimeno, considera que l'anunci per part del president de la Generalitat d'una data i una pregunta concreta per realitzar la consulta, s'emmarca "en l'activitat política no punible", així com la resta d'accions que el sindicat denunciava.

"No s'expressa a la querella quins actes rebels o sediciosos s'estarien preparant o organitzant per aconseguir per la força la independència de Catalunya", diu la interlocutòria.

stats