Política 22/03/2015

"Ja no som parella": Tania Sánchez i Pablo Iglesias anuncien a Facebook que han trencat

Publiquen un comunicat a la xarxa social just després que tanquin els col·legis electorals a Andalusia

Ara
1 min
Captura del comunicat de ruptura de Tania Sánchez i Pablo Iglesias

BarcelonaL'exdiputada a Madrid per IU Tania Sánchez i el líder de Podem Pablo Iglesias han anunciat que ja no són parella en un missatge de Facebook firmat per tots dos i publicat al compte de Sánchez dues hores i mitja després que tanquessin els col·legis electorals a Andalusia. "Ja no som parella; ens estimem molt, ens admirem, ens respectem, som companys i compartim les mateixes aspiracions de canvi polític, per les quals continuarem treballant. Simplement ja no som parella", diu el comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al missatge també diuen que han decidit fer pública la ruptura per "evitar rumors i debats malintencionats". També han demanat respecte: "Els assumptes personals no haurien de ser objecte de debat públic, encara que els protagonitzin persones públiques". A la nota s'hi diu també que aquestes seran les úniques declaracions que faran sobre la ruptura.

La nota acaba amb elogis de l'un a l'altre. Iglesias firma: "Tania, la dona més valenta que conec i la que més admiro". I Sánchez diu: "Pablo, l'home que ho va canviat tot i al qual més admiro".

stats