Política 18/05/2015

Uniforme a les escoles i la figura del "policia tutor", propostes d'educació del PP a Barcelona

Alberto Fernández recorda que fomentar el trilingüisme és "consubstancial" al seu partit

Mario Martín Matas
1 min
L'alcaldable del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díaz

BarcelonaFomentar l'uniforme escolar obligatori als centres escolars barcelonins amb el diàleg adequat amb els pares, no per raons disciplinàries sinó per fomentar la igualtat; i la instauració de la figura del "policia tutor" als voltants dels centres com una mesura "imprescindible" per vigilar l'absentisme i el tràfic de drogues. Aquestes són dues de les propostes d'educació del candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández Díaz ha detallat aquests aspectes davant del solar on "fa 16 anys" que es va pactar la construcció de l'institut Angeleta Ferrer, al carrer Marina. Això l'ha permès recordar que entre les seves propostes també es troba la concertació de 800 noves places amb les escoles bressol d'iniciativa privada i la nova construcció de 20 escoles bressol més, perquè fins el 40% dels barcelonins que volen inscriure els seus fills no poden fer-ho, ha assegurat. En matèria educativa ha subratllat la importància de reduir el fracàs escolar, sobretot en base a la recuperació de valors com "l'esforç i el mèrit", així com l'enfortiment de l'autoritat del mestre.

En línia amb el missatge que està repetint durant aquesta campanya, Alberto Fernández ha insistit en què ell encarna el model barceloní "alternatiu" a la independència de Xavier Trias (CiU) i a "l'antisistema veneçolana" Ada Colau (Barcelona en Comú), i per això votar PP té un "triple valor".

L'acte principal el candidat aquest dilluns, però, serà el míting central al pavelló de la Nova Icària d'aquesta tarda, on estarà acompanyat per la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

stats