Política 02/10/2013

Duran i Navarro dinen junts per acostar posicions sobre la tercera via

A la trobada també hi han assistit Miquel Iceta, diputat socialista, i Joan Rigol, redactor del manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

F. Casas / O. March
1 min
TAN A PROP, TAN LLUNY A Josep Antoni Duran i Lleida i Pere Navarro els separen nombroses diferències polítiques, especialment en l'àmbit social. En l'eix nacional, però, presenten similituds: tots dos són contraris a la independència.

BarcelonaJosep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, i Pere Navarro, primer secretari del PSC, han dinat aquest migdia "per acostar posicions pel dret a decidir", segons han confirmat fonts dels dos partits. "Hem intentat reconduir el procés", apunten les mateixes fonts, que han avançat que seguirà havent-hi "contactes discrets" al llarg de les pròximes setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada arriba una setmana després del debat de política general, en el qual els socialistes van quedar fora del consens per pactar data i pregunta de la consulta abans que acabi l'any. La reunió també es produeix després que el PSC hagi acostat posicions amb el PP per tal d'explorar una via alternativa "a la trencadissa".

El dinar l'ha avançat l'edició digital d''El Periódico'.

stats