Publicitat
Publicitat

L'ENTREVISTA

Ximo Puig: "L'única solució que té Espanya és el federalisme"

Amb el nou secretari general, el Partit Socialista del País Valencià ja no mira només a Madrid. I quan ho fa és per explicar la realitat plurinacional de l'Estat. Ho explica en una entrevista amb l'ARA

El nou secretari general del PSPV, Ximo Puig, es presenta com un federalista convençut i diu que se sent igual de còmode amb Alfredo Pérez Rubalcaba que amb Pere Navarro. I té clar que vol trobar la manera de treure el PP del govern valencià el 2015.

Ho explica en una entrevista amb l'ARA. Hi trobareu, entre d'altres, aquestes opinions:

  • La caiguda del del 30% del vot del PSPV: "Durant els anys de govern socialista a Espanya no vam saber traslladar un missatge per superar el divorci que des de fa anys ens separa de la societat valenciana."

  • El federalisme del PSOE: "Em sento còmode perquè el partit socialista està accentuant el federalisme. (...) L'única solució que té Espanya és el federalisme."

  • L'independentisme català: "El PP és una fàbrica d'independentistes. A Madrid hi ha factors separadors de gran intensitat."

  • L'anticatalanisme al País Valencià: "L'anticatalanisme que de tant en tant treu a passejar la dreta valenciana ha fet molt mal i, a més, ha estat ineficient."

Podeu llegir l'entrevista completa a l' Ara Premium

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT