CONSULTA EL 9-N
Política 29/09/2014

La Generalitat ofereix 150 euros als empleats públics per garantir el funcionament de les meses el 9-N

Aquest és el procés habitual en un procés electoral i també s'hi poden inscriure persones que no treballin per a l'administració però que siguin avalades per algú que sí que ho faci

Ara
1 min
Imatge del formulari enviat als empleats públics

BarcelonaEls empleats de la Generalitat ja es poden apuntar des d'aquest dilluns a treballar el 9-N com a representants de l'administració durant la jornada de la consulta. El departament de Governació els ha fet arribar des del portal ATRI de l'empleat públic un formulari des d'on s'hi poden inscriure i ofereix 150 euros bruts per als responsables de dues meses o 120 euros bruts per ser responsable d'una mesa. La sol·licitud, però, no implica esdevenir directament escollit, sinó que faria entrar l'empleat públic en el procés de selecció, com en altres treballs temporals. Tot i això, a l'oferta també s'hi poden inscriure persones que no treballin per a l'administració i que compleixin uns requisits mínims, tot i que llavors han d'apuntar-s'hi avalats per algú que sigui empleat públic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un portaveu de Governació explica a l'Ara.cat que, de fet, aquest és el procediment habitual en altres processos electorals. La tasca dels elegits seria la d'exercir de representant de l'administració en cada punt de votació, garantint que tot el procés evoluciona correctament i donant suport a les meses electorals.

stats