Política 26/09/2018

Una persona agredida mentre intentava evitar que un grup arrenqués llaços grocs a Vilafranca del Penedès

Els CDR i diferents entitats de la població han convocat una concentració de rebuig aquesta tarda

Ara
1 min
Una persona agredida mentre intentava evitar que un grup arrenqués llaços grocs a Vilafranca del Penedès

BarcelonaUna persona ha resultat agredida quan intentava evitar que desenes de persones arrenquessin llaços grocs de la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès. L'actuació contra els símbols independentistes ha estat reivindicada per diversos grups unionistes com Tabàrnia i l'autoanomenat Grup d'Alliberament del Penedès.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els fets han tingut lloc a la capella de Sant Joan, quan un dels integrants del grup intentava arrencar la pancarta de record dels presos polítics amb un ganivet lligat a l'extrem d'un pal. Segons s'aprecia a les imatges que ells mateixos han distribuït, en aquell moment un noi ha intentat prendre-li l'eina d'una estrebada i seguidament la resta de membres del grup, tots encaputxats, l'han perseguit i l'han reduït contra el terra.

El CDR ha condemnat l'agressió dels encaputxats. A través de Twitter, els CDR i diverses entitats de Vilafranca han convocat una concentració per a aquesta tarda a la plaça de la Vila per rebutjar "l'agressió rebuda aquesta nit, les contínues amenaces i les actuacions nocturnes de desenes d'encaputxats".

stats