Política 13/11/2012

Aguirre diu que la Catalunya independent seria "una república bananera" i que necessita "un govern que es deixi de collonades"

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid fa en català part de la seva intervenció en un míting a Calafell i cita Josep Pla

Acn
1 min
Esperanza Aguirre, a Segur de Calafell, on ha participat en un míting del PP en la campanya de les eleccions al Parlament del 25-N / ACN

CalafellL'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha advertit aquest dimarts que si Catalunya s'independitza al marge de la llei serà una "república bananera". Aguirre ha participat en un míting del PP a Segur de Calafell (Baix Penedès) i ha afirmat, tal com ja va fer el 2010, que els catalans necessiten "un govern que es deixi de collonades, com deia Josep Pla". "Ja ho vaig dir fa dos anys a Roses, i crec que era molt encertat i ho repeteixo", ha argumentat parlant en català durant part del seu discurs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta PP de Madrid ha insistit que "saltar-se les lleis pel caprici d'uns dirigents és totalitarisme" i ha recordat que "les lleis sempre es poden canviar, però com les mateixes lleis diuen. El que no es pot fer és incomplir la llei", ha subratllat. Aguirre ha advertit també que si Catalunya s'independitza es convertirà en un estat "aïllat i marginal".

stats