Política 04/05/2015

L'Audiència de Madrid ordena jutjar Aguirre pel seu incident amb els agents de mobilitat

El tribunal estima el recurs de la Fiscalia

Europa Press
1 min
Aguirre: "Espanya està el doble  de millor que  en l'última crisi"

MadridL'Audiència Provincial de Madrid ha ordenat que l'incident de trànsit de la presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, es tramiti com a judici de faltes, i per tant sigui jutjada per aquest afer. Així consta a la interlocutòria, a la qual ha tingut accés Europa Press, en què s'acorda revocar l'arxivament de la causa i sol·licitar al jutge Carlos Valle que en el seu lloc se celebri un judici de faltes. Així, el tribunal estima el recurs de la Fiscalia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidata popular es va veure implicada en un estrany accident de circulació a Madrid. Va envestir amb el seu cotxe la moto d'un agent de mobilitat –funcionaris supeditats a la Policia Municipal i dedicats a regular el trànsit però que no són policies– en arrencar quan se la denunciava per una infracció de trànsit, segons va informar en el seu moment la UGT. Va fugir i va continuar conduint fins i tot quan una patrulla de la Policia Municipal li va demanar que s'aturés.

L'incident va generar una enorme polèmica: #Aguirrealafuga ha estat 'trending topic' a Espanya i el quart a nivell mundial. A més, el blog d'Aguirre va rebre un nombre rècord de visites. L'expresidenta també es va defensar al seu compte de Twitter: "Aquesta tarda he aparcat de forma indeguda en el carril bus. No he atropellat ningú i no he fugit", va piular.

stats