Política12/02/2013

Aguirre: “Els corruptes no mereixen la compassió de ningú”

La presidenta del PP de Madrid creu que la corrupció pot desautoritzar el govern davant el procés sobiranista

Efe

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha afirmat aquest dimarts que tot aquell que "sigui veritable responsable d'aprofitar-se de la confiança que els ciutadans han dipositat en ell pel seu enriquiment personal mereix tot el pes de la llei i cap mena de compassió". Ha afegit durant la Junta de directius del seu partit que els polítics han de ser "contundents" a l'hora de "combatre, denunciar, desemmascarar i castigar els casos de corrupció".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als casos de corrupció que afecten el PP i altres partits polítics, l'ex presidenta de Madrid ha advertit que "el pitjor que li pot passar a un polític" és perdre la confiança dels ciutadans "ja que és difícil, sinó impossible, recuperar-la".

Cargando
No hay anuncios

Esperanza Aguirre ha lamentat els casos de corrupció en general, ja que creu que "desqualifiquen a tothom i fan molt difícil la presa de decisions per solucionar els problemes de la pàtria", que segons Aguirre són "la crisi econòmica i el desafiament secessionista de Catalunya".

"Estic segura que amb tot el suport que rebem dels nostres militants, el PP sortirà reforçat d'aquestes crisis i regenerat per seguir lluitant per la recuperació econòmica, ja que Espanya i els espanyols necessiten el PP i no els fallarem", ha conclòs.