Política 17/05/2015

Rivera adverteix que si no es vota pel canvi hi haurà "lamentacions"

En l'acte central de campanya a Madrid, el líder de C's demana el vot útil

Efe
1 min
Albert Rivera, líder de C's, al míting central de campanya a Madrid / EFE

MadridEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit aquest diumenge que perquè el pròxim dia 24 de maig hi hagi un canvi s'ha de "votar" pel canvi, perquè si no després vindran les "lamentacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'acte central de campanya del seu partit celebrat al Teatre Compac de Madrid, acompanyat pels candidats madrilenys a la Comunitat, Ignacio Aguado, i a l'Ajuntament, Begoña Villacís, Rivera ha demanat als ciutadans el vot útil. "Hem de deixar-nos de joc de cadires i joc de trons", ha dit, encara que ha assegurat que C's farà una "oposició constructiva" si no governen.

"Qui estigui content, satisfet o se senti bé amb el que hi ha a la Comunitat de Madrid o a Espanya que voti al PP o al PSOE, a qui no li vagin bé les coses i no li agradi el que veu, la Sanitat, la Educació o la corrupció, els suggereixo que votin pel canvi", perquè si no després hauran de fer-se "càbales".

Rivera ha assegurat que si algú vol lluitar contra la corrupció, llistes obertes, partits democràtics, primàries, que hi hagi transparència en els seus ajuntaments i que estigui garantida la Sanitat i l'Educació, l'única opció és C's.

stats