Política 21/08/2015

Albert Rivera: "Les promeses incomplibles d'alguns partits acaben frustrant igual o més que la vella política"

Segons el líder de Ciutadans, la dimissió del primer ministre grec, Alexis Tsipras, ha de ser un exemple per a Espanya

Europa Press
1 min
Albert Rivera durant la seva intervenció

MenorcaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha apuntat aquest divendres que la dimissió del primer ministre grec, Alexis Tsipras, ha de ser un exemple per a Espanya. "Les promeses incomplibles d'alguns partits que parlen de jubilacions als 60 anys i pensions gratuïtes per a tothom acaben frustrant igual o més que la vella política", ha afirmat en una clara referència a Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant una visita a Menorca, Rivera ha remarcat que el "gran desastre" grec té el seu origen en els partits Nova Democràcia i Pasok, que ha comparat amb el PP i el PSOE espanyols.

"Això ens ha de servir per veure que l'immobilisme no ens porta enlloc", ha subratllat el president de Ciutadans, que ha posat èmfasi en el fet que la solució a la crisi econòmica i social que viu Espanya són les "reformes sensates, quadrar els comptes i reactivar l'economia".

Rivera també ha assegurat que Europa, i especialment Alemanya, ha de prendre nota de la dimissió de Tsipras. "El futur d'Europa ha de passar per una economia expansiva i creixent i no l'economia restrictiva dels últims anys", ha conclòs.

stats