Política05/07/2015

Rivera assegura que "pot guanyar el partit" al PP i al PSOE

El líder de C's i candidat a la Moncloa s'erigeix en president capaç de "dialogar amb tothom"

Europa Press

MadridEl president de Ciutadans i candidat a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, ha reivindicat aquest diumenge els successius reptes electorals superats pel seu partit, que demostren, segons la seva opinió, que està en condicions de "sortir a guanyar el partit" al PP i al PSOE en les eleccions generals.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu primer discurs després de ser proclamat candidat a la Moncloa, Rivera ha fet un repàs dels resultats obtinguts per la formació taronja a les urnes, primer a Catalunya, després al Parlament Europeu i, finalment, en les passades eleccions autonòmiques i municipals.

Cargando
No hay anuncios

"Ens van dir que allò era impossible", però "sí que era possible", ha subratllat al Teatro La Latina davant de centenars de militants i simpatitzants.

Després de recordar que els sondejos sobre intenció de vot situen C's a tres o quatre punts del PP i del PSOE, Rivera ha assegurat que no només poden escurçar aquesta distància, sinó que poden "guanyar". Als que "no volen veure-ho", els ha aconsellat que "prenguin nota del recorregut" que ha fet el partit en aquests 10 anys.

Cargando
No hay anuncios

El president de C's ha assenyalat que la nova etapa política a Espanya només podrà ser encapçalada pels qui hi creuen, una etapa en què a més "cal algú que pugui dialogar amb tothom". Segons ha explicat, el que vol és una Espanya "diversa i unida" on "tot canviï" però "sense trencar-ho tot".