Política 09/04/2015

Alberto Fernández Díaz insinua que "Artur Mas roba a Barcelona"

L'alcaldable del PP a la capital catalana demana que la ciutat "es faci respectar" i lamenta els préstecs que el consistori ha fet al govern català

Efe
1 min
Alberto Fernández Díaz

BarcelonaL'alcaldable del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat aquest dijous que la capital catalana "uneix", mentre que "la independència separa" i ha lamentat la "confrontació que existeix a la ciutat" a causa del debat sobiranista. Aplicant la lògica independentista, que denuncia el dèficit fiscal amb l'estat espanyol, ha insinuat que "Artur Mas roba a Barcelona".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat popular ha lamentat la "morositat de la Generalitat a l'Ajuntament", en referència als préstecs que el consistori barceloní ha fet al govern català, i ha acusat el govern de Mas de girar "l'esquena a la ciutat durant molts anys". Per això, ha reivindicat que "Barcelona es faci respectar davant els governs espanyol i català".

En un esmorzar informatiu organitzat per 'El Periódico de Catalunya', l'alcaldable popular ha aprofitat per comentar les declaracions del seu germà, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que vinculava jihadisme amb independentisme. Segons Alberto Fernández, a Catalunya s'ha prioritzat el fet que "un musulmà sigui independentista", sense "preocupar-se" per si aquesta persona era "salafista i contrari als valors d'Europa".

stats