Política 31/10/2012

Vidal-Quadras: "Si seguim dialogant amb els catalans ens tallaran el coll"

El vicepresident del Parlament Europeu diu que en aquests 35 anys el diàleg només ha servit per incrementar l'independentisme rabiós

Ara
1 min
Aleix Vidal-Quadras, vicepresident del Parlament Europeu, ha demanat la intervenció de la Guàrdia Civil a Catalunya.

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El vicepresident de la cambra europea, Aleix Vidal-Quadras, ha assegurat en una tertúlia matinal al programa de ràdio de Jiménez Losantos que l'única cosa que s'ha aconseguit amb el diàleg en aquests darrers 35 anys “ha estat crear més independentisme rabiós i una fallida econòmica”. Així que ha demanat “prudència” perquè si se segueix amb el diàleg “els catalans ens tallaran el coll”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vicepresident ha instat a fer un canvi de mètode i passar a l'acció. “Com que el referèndum és il·legal, s'haurà de retirar les urnes quan es faci”. Vidal-Quadras, afirma que “com que els Mossos d'Esquadra no ho faran, haurem d'enviar una autoritat del ministeri de l'Interior perquè agafi el control de la situació”.

Rescat a la Generalitat

Vidal-Quadars s'ha qüestionat si se li han de donar més diners a Catalunya perquè “els malabarata amb la seva nul·la capacitat de gestionar-los”. També ha titllat “d'inutilitat” dedicar tantes energies, recursos, paraules i esforços a crear “aquest conflicte tan profund per intentar aconseguir “una cosa impossible”. “Tant de bo els catalans algun dia paguin per tot això”, ha destacat el vicepresident després d'acusar-los d'irresponsables i de mancats d'intel·ligència.

stats