ELECCIONS 25-N
Política 01/11/2012

López Tena afirma que si CiU obté majoria absoluta intentarà un altre pacte amb Espanya

"CiU no parla en cap moment d'independència en el seu programa electoral, sinó d'autonomia plus dins l'Estat", denuncia el candidat de SI

Efe
1 min
Alfons López Tena i Uriel Bertran, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la presidència de la Generalitat, Alfons López Tena, ha afirmat aquest dijous que si CiU aconsegueix la majoria absoluta a les eleccions catalanes del 25-N "intentarà de nou un pacte amb Espanya". López Tena, que s'ha reunit amb els representants de la candidatura del Maresme de SI a la llista per Barcelona, ha dit que la seva formació és l'única garantia per evitar "l'enèsim engany de CiU", que segons la seva opinió té un discurs ambigu i un programa electoral que no parla en cap moment d'independència. "CiU no parla en cap moment d'independència en el seu programa electoral, sinó d'autonomia plus dins d'Espanya. Mas està enganyant els catalans i això generarà frustració", ha declarat López Tena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat de SI ha assegurat també que la permanència de Catalunya en la Unió Europea "no depèn d'Espanya" i ha afegit que és un fet "evident per a tots" excepte per al govern espanyol i per al portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida.

stats