ELECCIONS 25-N
Política 04/11/2012

SI aprova el seu programa electoral sota el lema 'Independència 2014'

López Tena: "La primera llei que presentarem serà per fer un referèndum entre el 2013 i l'11 de setembre de 2014 com a molt tard"

Acn
1 min
Alfons López Tena intervé a la convenció nacional de SI. / ACN

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència (SI) ha aprovat aquest diumenge el seu programa electoral per al 25-N, amb un full de ruta clar cap a la independència de Catalunya, el català com la llengua oficial i la regeneració democràtica com a punts destacats. Alfons López Tena, candidat de SI a la presidència de la Generalitat, ha destacat que "la primera llei que presentarem serà per fer un referèndum d'independència entre el 2013 i l'11 de setembre de 2014 com a màxim, ja que Catalunya no pot continuar durant més temps enfonsada en la misèria i sotmesa a Espanya". A més, López Tena ha insistit que si Espanya l'impedeix, presentaran una Declaració d'Independència al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la convenció nacional on SI ha aprovat el seu programa electoral -amb el lema 'Independència 2014- hi han assistit unes 500 persones, entre adherits i simpatitzants, que han debatut i votat la versió definitiva del mateix. SI es presenta a les properes eleccions fent una crida als votants per evitar la majoria absoluta de CiU, ja que considera que "d'aconseguir-la, continuarà intentant pactes amb Espanya". "Solidaritat som garantia d'independència i necessitem el suport dels votants el pròxim 25 de novembre", ha assegurat López Tena.

stats