ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/05/2015

ERC identifica i accentua diversos 'sí' a Barcelona en un vídeo electoral

Un espot dels republicans es refereix al passeig de l'ExpoSÍció, el Palau de la MuSÍca o una facultat de fíSÍca per afirmar que "Barcelona està dient 'sí', 'sí' a una nova ciutat capital del nou país"

Ara
1 min

BarcelonaEl lema de la campanya d'ERC a Barcelona és 'L'alcalde del sí', amb referència al seu candidat, Alfred Bosch. Un 'sí' que és una referència clara al sí a la independència que ha identificat bona part del moviment sobiranista –i que va ser un doble sí el 9-N–, però que els republicans s'esforcen a remarcar que significa un sí a la capitalitat d'estat, però també a la justícia social i a la regeneració democràtica. Per jugar amb aquest concepte, ERC va impulsar fins i tot un concurs d'Instagram en què animava els simpatitzants a fotografiar els cartells o elements de la ciutat on es llegís un 'sí'. Les 10 més originals i amb més "m'agrada" guanyaran una ruta turística i cultural per Barcelona amb Bosch i Juanjo Puigcorbé.

El termini per participar acaba dilluns, però aquest dijous els republicans ja han publicat un espot electoral que juga amb aquesta idea, mostrant diversos 'sí' que es poden trobar a Barcelona i accentuant-los com al lema de campanya. El passeig de l'ExpoSÍció, el Palau de la MuSÍca o una facultat de fíSÍca en són alguns exemples. "Barcelona està dient 'sí', 'sí' a una nova ciutat capital del nou país", assegura la veu en off del vídeo.

stats