ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/05/2015

ERC identifica i accentua diversos 'sí' a Barcelona en un vídeo electoral

Un espot dels republicans es refereix al passeig de l'ExpoSÍció, el Palau de la MuSÍca o una facultat de fíSÍca per afirmar que "Barcelona està dient 'sí', 'sí' a una nova ciutat capital del nou país"

Ara
1 min

BarcelonaEl lema de la campanya d'ERC a Barcelona és 'L'alcalde del sí', amb referència al seu candidat, Alfred Bosch. Un 'sí' que és una referència clara al sí a la independència que ha identificat bona part del moviment sobiranista –i que va ser un doble sí el 9-N–, però que els republicans s'esforcen a remarcar que significa un sí a la capitalitat d'estat, però també a la justícia social i a la regeneració democràtica. Per jugar amb aquest concepte, ERC va impulsar fins i tot un concurs d'Instagram en què animava els simpatitzants a fotografiar els cartells o elements de la ciutat on es llegís un 'sí'. Les 10 més originals i amb més "m'agrada" guanyaran una ruta turística i cultural per Barcelona amb Bosch i Juanjo Puigcorbé.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El termini per participar acaba dilluns, però aquest dijous els republicans ja han publicat un espot electoral que juga amb aquesta idea, mostrant diversos 'sí' que es poden trobar a Barcelona i accentuant-los com al lema de campanya. El passeig de l'ExpoSÍció, el Palau de la MuSÍca o una facultat de fíSÍca en són alguns exemples. "Barcelona està dient 'sí', 'sí' a una nova ciutat capital del nou país", assegura la veu en off del vídeo.

stats