ESPIONATGE
Política 20/06/2013

Camacho defensa que no hi ha hagut cap pacte, sinó que Método 3 ha acceptat totes les seves peticions

La dirigent del PP ha afirmat que l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola també ha acceptat el pacte i ha apuntat que, tot i això, jutges i fiscal poden seguir treballant en el cas

Roger Tugas
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat aquest dijous la seva decisió de retirar la demanda contra Método 3 a canvi de cobrar 80.000 euros i prohibir la difusió de la gravació del dinar a la Camarga amb la l'exparella de Jordi Pujol i Ferrussola, Victoria Álvarez. "No hi ha hagut cap acord, han acceptat totes les peticions de la demanda", ha afirmat la dirigent popular, i ha celebrat que gràcies a la seva denúncia inicial s'ha investigat i s'han fet sortir a la llum altres casos d'espionatge existents, com ara els que afecten el Barça. "L'empresa ha acceptat tot el que demanava, [...] ha assumit la culpabilitat dels delictes", ha insistit Camacho, que creu que ja s'han "compensat les dues víctimes" i, de fet, ha concretat que Victoria Álvarez ha acceptat la mateixa compensació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, la dirigent del PP ha apuntat que la retirada de la seva demanda no impedeix que "els jutges i fiscal puguin seguir treballant". En tot cas, ha celebrat que ella ha aconseguit més que en "altres casos" similars amb polítics implicats on no s'ha arribat fins al final, i ha anunciat que atorgarà els 80.000 euros que li pagarà Método 3 a "entitats que lluiten contra la pobresa", com el Banc d'Aliments o Càritas.

stats