DECLARACIÓ DE SOBIRANIA
Política 08/05/2013

Sánchez-Camacho, satisfeta amb la decisió del TC: "Dóna veu a la Catalunya real"

La presidenta del PP a Catalunya assegura que el Consell Assessor per la Transició Nacional (CATN) i la comissió d'estudi pel dret a decidir també estan suspesos arran de la decisió del Constitucional sobre la declaració de sobirania

Oriol March
1 min
Alicia Sánchez-Camacho aquest dimecres 08/05/2013 al Parlament / EFE

BarcelonaAlícia Sánchez-Camacho ha rebut amb molta satisfacció la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de suspendre la declaració de sobirania que va aprovar el Parlament el 23 de gener d'enguany. "La decisió és molt encertada perquè dóna veu a la Catalunya real, i la Catalunya real és plural", ha apuntat la presidenta del PP a Catalunya als passadissos de la cambra catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem molt satisfets de la fermesa i convicció del govern de Mariano Rajoy, que està compromès amb el compliment de la llei i de la Constitució", ha assegurat Sánchez-Camacho, que ha volgut insistir que "Catalunya és Espanya" i que, per tant, la sobirania només recau en Espanya.

La presidenta del PP a Catalunya ha assegurat que tant el Consell Assessor per la Transició Nacional (CATN) i la futura comissió parlamentària pel dret a decidir també estan suspesos perquè emanen de la declaració de sobirania.

stats