ESPIONATGE
Política 20/06/2013

CiU reclama la compareixença de Camacho i Zaragoza al Parlament per l'espionatge a la líder del PP

ERC s'obre a donar suport a la petició perquè "la ciutadania demana llum i transparència i el cas no es pot tancar en una carpeta per un acord entre les dues parts"

Roger Tugas
1 min

BarcelonaCiU no vol que el cas d'espionatge que va afectar la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, quedi en un no res arran del pacte entre la líder popular i Método 3, sobretot després que Xavier Martorell dimitís com a director general de Serveis Penitenciaris en quedar esquitxat per casos similars. És per això que ha sol·licitat la compareixença a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Sánchez-Camacho i de l'exsecretari d'organització del PSC, José Zaragoza, presumptament implicat en la polèmica gravació, tot i que ell ho va negar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I la petició tindrà segurament el suport d'ERC, ja que el seu secretari general adjunt, Lluís Salvadó, ha afirmat poc després que es fes pública la petició que "la ciutadania demana llum i transparència, i aquest cas no es pot tancar en una carpeta per un acord entre les dues parts". "Seria bo que es traslladés a la cambra catalana", ha defensat Salvadó.

stats