Política 01/05/2015

Álvarez (UGT): "Hem de crear una majoria política i social que foti fora el govern de corruptes del PP"

El secretari general d'UGT exigeix la derogació de la reforma laboral

N.orriols
1 min
Joseop Maria Álvarez, a la manifestació del primer de maig a Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha clamat aquest divendres contra el govern de Mariano Rajoy: "Hem de crear una majoria política i social que foti fora el govern de corruptes del PP", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Álvarez ha reclamat la derogació de "totes les reformes laborals que han fet en els últims anys", ja que "és una lacra que arrossega la pèrdua de drets" dels treballadors. En aquest sentit ha reclamat als partits polítics "claredat" sobre quines les polítiques socials aplicaran. També ha reclamat al Parlament que abans d'acabar aquesta legislatura aprovi la renda mínima garantida.

"Ens han deixat despullats, sense drets. Les polítiques econòmiques només han servit perquè els rics siguin més rics i els que no tenien res tinguin menys", ha declarat el de la UGT en el seu discurs al final de la manifestació.

Compromís amb el dret a decidir

Álvarez també ha fet referència a les eleccions del 27 de setembre i ha aprofitat per "refermar" el compromís dels sindicats amb el dret a decidir. "Ningú impedirà al poble de Catalunya que pugui decidir el seu futur", ha dit. Ara bé, Álvarez ha dit que "hi ha més coses en joc" i per això "volem saber quines polítiques es faran", ha dit.

stats