Política 20/11/2014

Àlvarez (UGT) titlla de "surrealista" la querella contra Mas i el Govern

El secretari general de la UGT demana al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que "escolti la ciutadania" de Catalunya

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha titllat aquest dimecres de "surrealista" la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i les conselleres Joana Ortega i Irene Rigau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També Álvarez ha reptat el president del Govern, Mariano Rajoy, que "escolti la ciutadania" de Catalunya aprofitant la seva visita a la comunitat el pròxim dia 29 de novembre, i que no parli tan sols amb "els que li riuen les gràcies" i els membres del PPC.

Després d'una roda de premsa sobre els autobusos de Barcelona, Álvarez ha demanat respectar "la decisió democràtica dels ciutadans de poder decidir el seu futur" com la via per canalitzar el debat sobiranista a Catalunya, en lloc de les "solucions clàssiques", que segons el seu parer passen per "donar canya' al català o augmentar l'espanyolisme".

Per a Álvarez, la relació entre Catalunya i Espanya no se solucionarà "ni amb querelles, ni forçant la fiscalia, ni amb els jutges, ni amb un president del Govern incompetent", sinó "amb diàleg, entesa i democràcia"

stats