Política25/03/2012

Griñán: "Aposto per un govern estable"

Els socialistes esclaten en eufòria a la seva seu electoral. El president andalús diu que el PSOE "creix en els moments difícils"

Joan Rusiñol

SevillaEl president de la Junta d'Andalusia, el socialista José Antonio Griñán, ha dit aquesta nit que sent "gratitud" perquè els ciutadans han tornat a donar "un gran suport" al PSOE "en uns circumstàncies econòmiques i socials molt difícils". Griñán ha dit que han recuperat part de la "confiança perduda el 20-N". Ha recordat que "cap força té majoria per governar" i que ell buscarà "un govern estable". Per això ha promès "diàleg" amb IU i el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Aquest partit creix ens els moments difícils " ha afirmat. "No era optimista sinó que li hem tornat a donar la volta a les enquestes".

Cargando
No hay anuncios

"Hi ha una majoria de votants que no voten la dreta i volen un camí que defensi el model social i la igualtat d'oportunitats", ha assegurat. Ha felicitat la resta de formacions, especialment als populars que han guanyat, i ha felicitat tota la militància del seu partit per la feina feta.