PLANTADA DE MAS-COLELL
Política 01/08/2012

El PSC insisteix que l'obligació del Govern era anar al Consell de Política Fiscal a intentar negociar

La diputada socialista Eva Granados defensa la consellera andalusa, que es va aixecar i marxar, però defensa que "la situació obliga a tenir espais de diàleg amb l'Estat"

Acn
1 min

BarcelonaLa secretària de Cohesió Social del PSC, Eva Granados, ha insistit aquest dimecres que "l'obligació" del Govern era assistir a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera de dimarts a intentar negociar i arribar a acords. En roda de premsa, Granados ha opinat que l'actitud de l'executiu de CiU pot portar a "l'absurd", perquè segons aquesta tesi, el PSC no aniria a cap trobada amb el Govern perquè ja sap que habitualment ho pacta tot amb el PP, i ha posat l'exemple de la Comissió de Benestar, de la qual és membre. "Entenc el desvergonyiment davant un govern central que està sent molt insensible, però l'obligació del Govern és seure i arribar a acords", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, decidís dimarts no assistir a la trobada del Consell de Política Fiscal a Madrid, Granados ha reiterat la postura expressada dimarts pel portaveu adjunt al Parlament, Xavier Sabaté. Segons ella, el Govern es podria haver aixecat i marxar com va fer Andalusia, però almenys hauria d'haver participat en la reunió, perquè "la situació obliga a tenir espais de diàleg amb l'Estat".

stats