PRESSUPOSTOS 2014
Política 05/11/2013

Mas-Colell denuncia que no ha rebut els 1.700 milions pendents del FLA

El conseller avança que aviat presentarà el recurs contra el govern espanyol pel repartiment del dèficit

R. Tugas / à. Font
1 min
QUADRANT ELS COMPTES Andreu Mas-Colell presentarà aquesta setmana els pressupostos de la Generalitat per al 2014, en què s'inclouran diverses pujades d'impostos i taxes per augmentar els ingressos. El seu objectiu, assegura, és no fer més retallades.

BarcelonaEl conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha denunciat durant la presentació dels pressupostos del 2014 que no s'han rebut encara els 1.700 milions pendents del fons de liquiditat autonòmic i que el govern espanyol va anunciar que restava de la quantitat concedida a la Generalitat, tot i que més tard es va matisar parcialment. "Els espero, rotundament sí, però només retòricament", ha afirmat, i ha denunciat que "hi ha un canvi de política quan els dóna la gana". Així mateix, el conseller ha avançat que "el somni de pagar com marca la llei de morositat quedarà com un somni". "No s'han rebut, estaré encantat de rebre'ls i, si es reben, estaré molt positivament sorprès", ha etzibat, i ha denunciat igualment: "Han decidit cisar-nos els 1.700 milions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Mas-Colell ha explicat que la Generalitat ja està a prop de presentar un recurs contenciós administratiu contra el govern espanyol pel repartiment del dèficit, que considera que incompleix els principis de la llei d'estabilitat pressupostària. És un recurs que ja va anunciar a principis d'agost, tot i que fins ara havia anat esgotant els passos previs.

stats