Política 04/05/2017

Antonio Baños, nou portaveu de Súmate

L'exdiputat de la CUP assegura que l'entitat de castellanoparlants independentistes ha de fer un "esforç extraordinari" perquè el Procés arribi a "bon port"

Ara
1 min
El nou portaveu de Súmate, Antonio Baños

BarcelonaL'exdiputat de la CUP al Parlament Antonio Baños és el nou portaveu de Súmate. L'entitat de castellanoparlants favorable a la independència de Catalunya ha emès un comunicat en què el mateix Baños subratlla que Súmate ha de fer un "esforç extraordinari" perquè el Procés arribi a "bon port".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És important ampliar la base de socis de cara a tenir una presència més efectiva al territori i ampliar les complicitats amb les institucions i entitats del país", exposa el mateix Baños. El també periodista assenyala la necessitat "d'arribar als joves", així com a les famílies que pateixen uns serveis bàsics de "baixa qualitat" "a causa d'un estat espanyol que només ofereix el tristíssim espectacle de la corrupció".

Baños conclou que "votar no és cap delicte" i que la democràcia no es pot veure privada pels organismes judicials "al servei d'un Estat demofòbic".

stats