CRISI AL PSOE DE MADRID
Política 13/02/2015

El candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid es postula per al càrrec del destituït Tomás Gómez

Antonio Miguel Carmona acata la decisió de dissoldre la direcció regional afirma que ser secretari general autonòmic "és un dels somnis" de la seva vida

Europa Press
1 min
El candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid, Antonio Miguel Carmona, junt a Pedro Sánchez / EFE

MadridEl candidat socialista a l'Ajuntament de Madrid, Antonio Miguel Carmona, ha afirmat aquest divendres que estaria disposat a ser secretari general del PSM si li ho demanen els militants. "Per descomptat, és un dels somnis de la meva vida, sempre diria que sí a ser secretari general", ha dit en declaracions a la Cadena Ser recollides per Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Això sí, ha dit que "primer" vol ser alcalde de Madrid i que abans de donar el pas parlaria amb Tomás Gómez, recentment destituït d'aquest lloc, i amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, tots dos amics seus.

Carmona també ha dit que "en absolut" s'ha plantejat dimitir després de la destitució de Tomás Gómez, precisament perquè aspira a ser alcalde i les enquestes li són favorables.

I ha afegit que s'està treballant perquè la crisi es resolgui com més aviat millor, aconsellant als seus companys que no es disparin "un tret al peu". D'entrada, ha assegurat que ell acata la decisió de Ferraz de dissoldre la direcció del PSM. "Fins aquí podíem arribar", ha tancat.

Carmona s'ha definit aquesta setmana com a "nacionalista espanyol" i s'ha oposat a reformar la Constitució. Així, ha reconegut que només reformaria la carta magna per "posar en negreta que la sobirania nacional resideix en el poble espanyol".

stats