ARA CONTROL
Política 01/05/2011

Felip Puig i Boi Ruiz: la cara i la creu del Govern

El departament de Salut és el que més incompleix les promeses electorals mentre que el d'Interior va, segons els experts, a velocitat de creuer

Redacció
1 min
Consellers com Felip Puig i Boi Ruiz han trigat a traçar un relat coherent  i únic.

BarcelonaQuatre mesos després de la posada en marxa del nou Govern, l'equip de l'ARA Control ha detectat que el departament que més incompleix les promeses del programa electoral és el de Salut, mentre que el d'Interior va a velocitat de creuer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els experts apunten que CiU va fer unes previsions en l'àrea que dirigeix Boi Ruiz sense tenir en compte el context econòmic. Entre altres coses, el programa convergent prometia mantenir els recursos o reduir les llistes d'espera, dues condicions que ja no s'han complert.

Per altra banda, el conseller Felip Puig és el que surt més ben parat de l'anàlisi. Malgrat els inicis confusos amb la supressió dels 80 km/h, ha complert amb la promesa d'eliminar-los, així com la derogació del codi d'ètica policial. Són compromisos de baix cost econòmic però amb un gran impacte a la vista dels ciutadans.

L'ARA també ofereix un perfil de Boi Ruiz i Felip Puig. El primer és un dels grans desconeguts del Govern d'Artur Mas, mentre que el conseller d'Interior és un dels membres del Govern amb més pes polític.

Podeu llegir tots els textos a l'edició de l'ARA distribuïda als quioscos i a l'ARA PREMIUM.

stats