Política 26/03/2015

'Ara és l'hora' retarda fins dilluns les inscripcions per l'acte del Sant Jordi

La plataforma de campanya unitària del sobiranisme civil ajorna l'obertura de les inscripcions en senyal de dol per la tragèdia aèria

Marc Colomer
1 min
Carme Forcadell, durant un acte d''Ara és l'hora' a la plaça de Catalunya de Barcelona les setmanes prèvies al 9-N / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa plataforma de campanya unitària del sobiranisme civil 'Ara és l'hora' ha ajornat fins dilluns l'obertura de les inscripcions per a poder participar en l'acte "Tornen les urnes, tornem al carrer!" al Palau Sant Jordi de Barcelona. 'Ara és l'hora' vol respectar d'aquesta manera el dol oficial per la tragèdia aèria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Si bé inicialment s'havia previst que les inscripcions comencessin aquest divendres, els esdeveniments han precipitat un ajornament de tres dies. Les inscripcions es podran fer via la web www.araeslhora.cat.

Mobilització reactivada

'Ara és l'hora', integrada per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència, es proposa omplir les 16.000 places del Palau Sant Jordi de Barcelona per reactivar així la mobilització social de cara a les eleccions referendàries del 27 de setembre, però també de cara a les municipals del 24 de maig per assegurar el màxim número de de consistoris amb majoria independentista.

stats