Política26/09/2017

Arrimadas: "Espero que no s'hagi d'aplicar l'article 155, però Puigdemont no descarta la DUI"

La líder de l'oposició lamenta a Catalunya Ràdio que es parli del "monotema" del Procés: "Ens està fent perdre molt de temps"

Ara

BarcelonaLa líder de l'oposició i cap de files de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dimarts que "no té cap sentit que Puigdemont mantingui l'1-O, ni cap ni peus". En una entrevista a Catalunya Ràdio, Arrimadas ha dit que espera que el president de la Generalitat "rectifiqui, perquè és l'única persona que ho pot fer" i desconvoqui la votació. "Espero que no s'hagi d'aplicar l'article 155", ha dit Arrimadas, "però Puigdemont no descarta la DUI".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Arrimadas, "el primer que defraudarà els independentistes serà Puigdemont". "Voler un referèndum d'autodeterminació és legítim. No ho és imposar-lo il·legalment", ha sentenciat. "Estan agafant les nostres dades de forma il·legal", ha lamentat Arrimadas, referint-se al cens, i ha negat que l'ofensiva de l'Estat contra l'1-O pugui anomenar-se "operació Catalunya": "Catalunya som tots. S'han malbaratat recursos públics per perjudicar l'oposició". I ha assegurat, a més, que ha vist "molta gent al carrer, la majoria de manera pacífica". "Però també he vist coses que no m'agraden", ha denunciat.

Cargando
No hay anuncios

En aquest sentit, la líder de Ciutadans a Catalunya ha recordat que "les detencions les està ordenant un jutge de Barcelona" i ha lamentat que es parli "només d'aquest monotema [el Procés]": "Ens està fent perdre molt de temps". "Hi ha molta feina per fer", ha conclòs.