Política22/04/2013

Mas agraeix als treballadors públics "l'esforç" i la "dedicació" en temps "d'emergència"

El president de la Generalitat, en una carta, assegura que la diada de Sant Jordi ha de servir per "renovar forces" de cara al procés català

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la celebració de Sant Jordi per enviar una carta als treballadors de l'administració pública i, d'aquesta manera, agrair-los "l'esforç" i la "dedicació" en moments "d'emergència" de les finances públiques. "Les polítiques públiques es ressenten de la pressió pressupostària a la qual estem sotmesos com a institució i com a país", assegura el president en la missiva.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al mateix temps, Mas considera que "la durada i profunditat de la recessió econòmica ens obliga a donar el millor de nosaltres mateixos i a estar ben a prop de les persones que en pateixen les pitjors conseqüències". El president també ha volgut parlar del procés català en aquesta missiva i assegura que "la voluntat de decidir el nostre futur com a nació" és un dels projectes "més emblemàtics" del país.

Cargando
No hay anuncios

Per aquest motiu, el líder de CiU apunta que la diada de Sant Jordi servirà per "renovar les forces i la il·lusió" per un futur que "entre tots anem construint dia a dia, cadascú des de la seva responsabilitat específica".