Política29/10/2015

Mas es va reunir amb diputats de la CUP el mateix dia de la constitució del Parlament

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, es va reunir aquest dilluns després de la constitució del Parlament amb diputats de la CUP i de Junts pel Sí, segons ha avançat 'El Confidencial' i han confirmat diversos mitjans. La cita, a la qual haurien acudit Anna Gabriel i Benet Salellas, no ha estat ni confirmada ni desmentida per aquest diputat de l'esquerra alternativa en el marc d'una entrevista a RAC1.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts convergents, en canvi, han optat per negar la trobada "en els termes" publicats. La cita es va celebrar un dia abans que Junts pel Sí i la CUP registressin al Parlament la declaració d'inici del procés i en un context en què l'esquerra alternativa manté el veto a la investidura de Mas. Si el Parlament no escull president el 9 de gener, immediatament es convocaran eleccions per al març.

Cargando
No hay anuncios

Segons han afirmat a l'ARA fonts coneixedores de les converses, Mas i Gabriel ja s'haurien reunit la setmana passada al marge de les meses de negociació JxSí-CUP per abordar la investidura.