Política 26/12/2015

Mas i Urkullu es reuneixen aquest dissabte per analitzar la situació política després del 20-D

Els presidents de Catalunya i Euskadi es trobaran després del partit que jugaran les dues seleccions de futbol al Camp Nou

Europa Press
1 min
Artur Mas i Iñigo Urkullu al Palau de la Generalitat / JORDI BEDMAR

BilbaoEl lehendakari, Iñigo Urkullu, i el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, es reuneixen aquest dissabte després del partit Catalunya-Euskadi del Camp Nou, segons han informat a Europa Press fonts del govern basc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la trobada, Urkullu i Mas analitzaran els resultats de les eleccions del 20-D i la situació creada amb la fragmentació del mapa polític després dels comicis perquè es pugui constituir el pròxim govern espanyol.

La trobada tindrà lloc menys de 24 hores abans d'una cita clau a Catalunya: l'Assemblea Nacional de la CUP de demà, 27 de desembre, en què els cupaires han d'aprovar o rebutjar la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat, quan es compliran tres mesos de les eleccions catalanes.

Abans de la reunió, el president del govern basc i Mas compartiran llotja al Camp Nou, des d'on seguiran el partit que disputaran les seleccions catalana i basca.

Urkullu i Mas es van reunir el 30 de maig a Barcelona amb motiu de la final de la Copa del Rei entre el club blaugrana i l'Athletic de Bilbao. En aquella trobada els dos mandataris van parlar sobre l'actualitat política catalana, basca i espanyola. Amb anterioritat, es van entrevistar el 28 de desembre del 2014 a Vitòria.

stats