Política 06/03/2015

Mas fa costat al candidat per Vila-seca i lamenta que estigui en el "punt de mira" per la seva imputació

El candidat de CiU fa al·lusió al "malson judicial" que pateix Josep Poblet davant les 700 persones presents en l'acte de la seva proclamació

Acn
3 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, amb el candidat a Vila-seca

Vila-secaEl president de CiU, Artur Mas, ha explicitat aquest dijous el seu suport a l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, en la seva presentació com a alcaldable de CiU. Després que Poblet s'hagi referit en el seu discurs al "malson" de la seva imputació pel cas Innova, Mas ha lloat la trajectòria de l'actual batlle i l'ha animat a seguir endavant. "Sé què significa quan et posen en el punt de mira, i és en els moments difícils que cal fer costat a la gent que aprecies. N'hi ha més d'un, de dos i de tres que l'únic que volen és trencar les cames d'aquells que fan les coses bé", ha etzibat el president davant d'uns 700 assistents. Mas ha afirmat també que Vila-seca és un exemple de com s'han de fer les coses.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció, l'actual alcalde de Vila-seca i candidat a la reelecció, Josep Poblet, ha destacat l'escalf que rep dels veïns com un dels motius que l'han animat a presentar-se, per sisena vegada, com candidat. En aquest punt, Poblet ha aprofitat per fer referència a la seva imputació -ara fa gairebé un any- en una de les branques del cas Innova per presumptes irregularitats en la construcció del nou CAP. "El malson judicial que patim és aliè a Vila-seca i a la nostra gestió. Són molts els que m'aturen pel carrer i em diuen que això és injust, que ens fa mal a tots i que no afluixi. Això és el que faig cada dia", ha reblat.

Al seu torn, el president de CiU i de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat les paraules de Poblet per mostrar-li el seu suport públicament, a ell i als membres del seu govern que també han estat imputats. Mas ha afirmat ser coneixedor de "què significa quan et posen en el punt de mira", en al·lusió a la seva imputació per la convocatòria del 9-N. "Me'n faig càrrec i és en aquests moments difícils que cal estar al costat de la gent que t'aprecies, perquè hi ha qui us intentarà trencar les cames", ha advertit. A més, Mas ha assenyalat que, davant les dificultats, "se't fa la pell més dura", però el cor no s'ha de tornar "insensible".

En aquest sentit, el president de CiU ha subratllat que els dirigents polítics han de ser persones treballadores, properes, eficaces i honestes, que administrin els diners de tothom com si fossin "els de casa". "Aquestes característiques a Vila-seca es compleixen? Doncs escolteu, si és que sí, no feu invents i agafeu-vos-hi, perquè totes juntes no són tan comunes", ha apuntat Mas, qui, a més de lloar la honestedat de Poblet, també ha atribuït al batlle la gran transformació que ha protagonitzat el municipi en les dues últimes dècades. "Vila-seca és un bon exemple de com s'han de fer les coses, és un bon model i tot un referent", ha sentenciat.

El president de Convergència i Unió i de la Generalitat, Artur Mas, ha presentat aquest dijous al vespre el candidat de CiU a l'alcaldia de Vila-seca (Tarragonès) i actual alcalde, Josep Poblet, a l'Hotel Gran Palas de Vila-seca davant d'unes 700 persones. L'assemblea de militants i simpatitzants de CDC i UDC va escollir Poblet per aclamació el passat 26 de febrer. Poblet ostenta l'alcaldia de Vila-seca des de 1993 i aspira a ser reelegit en el càrrec per sisena vegada en els comicis del 24 de maig, així com a revalidar la majoria absoluta. Des de l'any 2007, Poblet també és el president de la Diputació de Tarragona.

stats