ELECCIONS 22-M
Política 08/05/2011

Mas acusa el tripartit de "tirar de veta" amb els impostos dels ciutadans

El president recorda que els que ara "criden" amb les retallades són del mateix partit que governa a Madrid i que nega el fons de competitivitat a Catalunya

Sara González
1 min

DeltebreSeguint la consigna d'explicar durant la campanya quina ha estat l'herència del tripartit, el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas, ha aprofitat una visita a Deltebre per llançar la següent advertència a l'electorat: “Aquests que ara criden molt en contra de nosaltres són els que governen a Madrid i li neguen a Catalunya el que ens deuen”, ha dit en referència a les retallades criticades per l'oposició i la negació dels 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha subratllat que la prioritat del Govern és “administrar correctament els impostos” dels ciutadans i no “tirar de veta” com, segons ell, va fer l'anterior Executiu. Durant l'acte de suport a l'alcaldable de CiU a Deltebre, Lluís Soler, el president ha destacat la joventut del candidat, que opta a ser alcalde amb tan sols 27 anys i aspira a arrabassar l'alcaldia a ERC.

Soler ha assegurat que els dos objectius del seu projecte pel poble són “posar ordre a l'Ajuntament i dibuixar un futur pel municipi” a través d'una dinamització econòmica que inclou la promoció del turisme i l'ampliació del polígon industrial per crear ocupació. Soler també ha aprofitat l'ocasió per demanar al Govern que revisi el pla territorial de les Terres de l'Ebre perquè consideren que “limita el creixement” del municipi.

stats