POLÍTICA
Política 20/06/2014

El primer assaig de la 'V' de l'11-S, aquest dissabte a Terres de l'Ebre

"Vine a fer la V, votar depèn de tu", el lema de l'acció d'aquest dissabte a Tortosa amb l'horitzó de l'última Diada abans de la consulta del 9 de novembre

M.colomer
1 min

BarcelonaPreescalfament de cara a un estiu d'activitat reivindicativa de l'ANC i les organitzacions sobiranistes amb l'horitzó de l'Onze de Setembre d'enguany, l'últim abans de la consulta del 9 de novembre. L'ANC de Roquetes, Jesús i Tortosa faran aquest dissabte el primer assaig de la gran 'V' que l'entitat independentista prepara de cara a la Diada per assegurar la convocatòria de la consulta d'autodeterminació del novembre. "Vine a fer la V, votar depèn de tu" és el lema de la 'V' humana que es farà aquest dissabte a Tortosa en el que ha d'esdevenir el primer assaig de la mobilització massiva a Barcelona l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acte reivindicatiu d'aquest dissabte es farà a les 20 hores a Tortosa, entre la carretera de Roquetes i l'avinguda de Jesús. La concentració, però, serà a les 19h amb concentracions als tres municipis, des d'on s'anirà en cercavila fins a la Plaça Corona d'Aragó de Tortosa.

"V de Via, de voluntat, de votar"

L'última assemblea general de l'ANC va decidir convocar per a la Diada d'enguany una gran 'V' humana a Barcelona entre Gran Via i Diagonal, amb confluència a la Plaça de les Glòries. Es tracta de reivindicar formant una V gegant la "V de via, voluntat i votar". A més, durant l'estiu es faran fins a una desena de mosaics gegants apel·lant al suport de líders internacionals al 9-N.

stats