Política 02/03/2015

La secretària d'organització del PSC declara pels sobresous de la Federació de Municipis

Assumpta Escarp declara com a imputada al costat d'Helena Arribas, exalcaldessa del Vendrell, i de Conchita Campoy, alcaldessa de Malgrat de Mar

Efe
1 min
La tinent d’alcalde de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, aquest dissabte a la plaça de Catalunya

BarcelonaLa secretària d'organització del PSC, Assumpta Escarp, ja ha arribat al Jutjat de Sabadell, on avui declara per les dietes cobrades presumptament de manera irregular de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). Escarp declara al costat de l'exalcaldessa del Vendrell Helena Arribas i l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conchita Campoy, mentre que l'exalcalde de Balaguer i exsenador Miguel Aguilar ha demanat un ajornament per motius personals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La jutge de Sabadell que investiga el cas Mercuri de presumpta corrupció i tràfic d'influències ha citat els esmentats representants municipals per aquest dilluns, mentre que demà hauran de prestar declaració quatre exresponsables municipals més. La investigació apunta presumptes irregularitats a l'FMC en l'etapa en què va ser presidida per l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos, en la qual s'haurien cobrat sobresous de l'organisme de manera irregular en concepte de dietes.

Escarp ha arribat al jutjat acompanyada per Arribas, mentre que Campoy té previst fer-hi acte de presència posteriorment, atès que serà previsiblement la segona a declarar. Està previst que en acabar la ronda de declaracions els representants municipals que avui declaren davant la jutge, tots del PSC, atenguin els mitjans de comunicació.

Demà serà el torn de Toni Morral, exalcalde de Cerdanyola del Vallès (ICV-EUiA); Pere Muñoz, exalcalde de Flix (ERC); Víctor Ros, exalcalde de Llavaneres (PP); i Juan Antonio Váez, exalcalde de Sant Feliu de Llobregat (PSC).

stats