Política 15/05/2014

Balmón justifica les retallades del primer ministre francès, Manuel Valls

El dirigent del PSC i alcalde de Cornellà demana a Mas que "no s'arrugui davant la insensatesa i els carrerons sense sortida"

Acn
1 min
El dirigent del PSC, Antonio Balmón saluda Javi López en un acte a Cornellà / ACN

Cornellà de LlobregatEl secretari d'acció política del PSC i alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, ha justificat aquest dijous les retallades del primer ministre francès, Manuel Valls, que serà en un míting del PSC a Barcelona la setmana que ve: "Entre Monago i Valls em quedo amb Valls".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte electoral del PSC a Cornellà del Llobregat, també ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que "no s'arrugui davant dels poderosos, i defensi els nostres drets, davant la insensatesa i els carrerons sense sortida i els ponts trencats, i treballi pel pacte i per ponts on hi capiguem tots". "No s'arrugui ni s'amagui en qui no té cap legitimitat democràtica ni parlamentària per dir-nos què hem de fer", ha sentenciat en referència a l'ANC.

Balmón ha parafrasejat així el president de Grifols, Víctor Grífols, i l'escriptor Jaume Cabré, que van entonar en diferents ocasions el "no s'arrugui, president", en aquells casos, però, per animar-lo a seguir endavant amb el procés sobiranista.

stats