Política 11/08/2015

El barons del PP reproven la reunió amb Rato i demanen més informació

Feijóo, Monago i el president de Múrcia se sumen a la demanda de la presidenta del PP valencià

M.f.f.
1 min

MadridLa primera en alçar la veu era dilluns la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig. "Crec que hauria de donar explicacions sobre quin ha estat el motiu" de la reunió, deia a El Programa de Ana Rosa. I aquest dimarts se sumaven diferents barons autonòmics: José Antonio Monago (Extremadura), Alberto Núñez Feijóo (Galícia) i finalment Pedro Antonio Sánchez (Múrcia). Poc abans de dos quarts de dotze del matí, Interior ha anunciat en un comunicat que demanaria la compareixença "immediata" del ministre Jorge Fernández Díaz al Congrés. Està previst que parli davant de la comissió d'Interior aquest mateix divendres per donar detalls de la seva reunió amb l'exvicepresident d'Aznar i expresident de Bankia, Rodrigo Rato, al seu despatx oficial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Monago, en declaracions a la Ser, ha admès que "estèticament" la reunió amb Rato "no va ser el més encertat" i ha assegurat que entén "l'enrenou" que s'ha muntat en trascendir la trobada". Feijóo, en declaracions a RNE, ha dit que també entén que a algunes persones no els sembli "correcte" i fins i tot "censurable" la reunió al ministeri de l'Interior.

"Llums i taquígrafs"

El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, ha considerat que s'hauria d'informar del "contingut" de la reunió i "el perquè es va produir" la trobada, perquè "ningú tingui dubtes". "Sembla que en aquests moments, aquesta reunió inquieta l'opinió pública i per evitar això el millor són llums i taquígrafs", ha defensat en roda de premsa.

stats