Política 08/09/2011

Blanco: "Passaran desenes d'anys abans que l'Estat inverteixi tant com ara a Catalunya"

El ministre portaveu del govern espanyol ha defensat la feina feta per l'executiu al nostre país en una reflexió que sona a comiat

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl ministre portaveu de l'executiu espanyol, José Blanco, ha defensat avui, després del consell de ministres, la inversió en infraestructures que el seu govern ha fet a Catalunya. En un to que podia semblar de comiat, ha dit: "Passaran desenes d'anys abans que Catalunya tingui una inversió tan forta com la que ha tingut aquests set anys". Era la resposta de Blanco a les crítiques del president Artur Mas a la manca d'impuls a la connexió ferroviària del port de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministre de Foment ha assegurat que, per ell, l'accés als ports espanyols és "prioritari", especialment el cas que afecta la capital catalana. Segons Blanco, ell ja ha fet ofertes per desbloquejar-ho a la Generalitat, però que no han convençut el govern de CiU i per això assegura que no entén les crítiques des del principal partit de Catalunya. "Proposo que ens posem d'acord per respondre a un objectiu que compartim", ha reclamat amb aire conciliador.

stats