Política 15/09/2014

Ernest Maragall respon l'article de Bono a 'El País': "Barreja d'ignorància i mala fe"

Montilla el titlla de "lamentable" i li recorda a l'exministre de Defensa que l'independentisme creix arran de la sentència del TC contra l'Estatut. Bono revela al diari 'El País' una conversa del 2005 en què va acusar Pasqual Maragall d'iniciar la "secessió" de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaErnest Maragall ha respost en una piulada a Twitter l'article de Bono sobre el seu germà, l'expresident Pasqual Maragall: "Gràcies Bono per il·lustrar com el PSOE va rebutjar la proposta d'entesa catalana que Pasqual Maragall liderava. Difícil major barreja d'ignorància i mala fe", diu a la piulada:

L'expresident de la Generalitat José Montilla també ha respost l'article de Bono i li ha recordat en una piulada des del seu compte oficial de Twitter que "l'independentisme no va créixer per l'Estatut", sinó arran del "recurs del PP" i "la sentència del Tribunal Constitucional":

Aquest diumenge, l'exministre socialista de Defensa José Bono escriu un article a 'El País' en què revela una conversa del 16 d'octubre del 2005 en què, en un sopar a l'ambaixada de Portugal, Bono va esbroncar Maragall –en presència, també, de l'expresident Jordi Pujol i del rei Joan Carles, entre d'altres– perquè el Parlament havia aprovat –just un parell de setmanes abans– una proposta d'Estatut que definia Catalunya com a nació. L'Estatut, va etzibar Bono al llavors president Maragall, "és la base de la secessió". "No ha estat per caprici sinó per necessitat", va al·legar Maragall.

stats