Política 30/07/2013

El diplomàtic Josep Maria Bosch, nou delegat del Govern a Madrid

L'excònsol espanyol a Montpeller esdevé el substitut de Jordi Casas, retirat des de fa mesos per problemes cardíacs

Ara
1 min

BarcelonaJosep Maria Bosch (Lleida, 1956) ha estat nomenat aquest dimarts nou delegat del Govern a Madrid. Bosch substitueix així Jordi Casas, un dels homes de confiança de Josep Antoni Duran i Lleida a Unió, que s'havia mantingut enretirat de les seves funcions en els darrers mesos degut a problemes cardíacs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch va ingressar a l'escola diplomàtica el 1980, va ser conseller diplomàtic de l'Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats i representant permanent adjunt d'Espanya davant les Nacions Unides i d'altres organismes internacionals amb seu a Ginebra. Va ocupar els càrrecs de cònsol adjunt a Brussel·les, conseller d'ambaixada a Londres i secretari d'ambaixada a Guinea Equatorial. Fins a l'actualitat ha estat cònsol general d'Espanya a Montpellier. Entre 1989 i 1991 va treballar a la Generalitat com a assessor especial del Gabinet Jurídic de la Presidència i com a coordinador de la Comissió Bilateral de Cooperació Generalitat-Estat.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha agraït els serveis prestats per Jordi Casas, de qui ha dit que "va demanar fa uns mesos el seu relleu" per problemes de salut.

stats